Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd.

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • Κίνα Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες: yaoyang
Αριθμός Υπαλλήλων: 20~50
Ετήσιες πωλήσεις: 1000000-3000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2013
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Πελάτες που εξυπηρετούνται: whole world
Εισαγωγή

    Η Co. σημαιών Yaoyang Foshan, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής που ειδικεύεται στην παραγωγή της εθνικής σημαίας, της σημαίας δραστηριότητας, της κυματίζοντας σημαίας χεριών, της σημαίας σειράς, της σημαίας αυτοκινήτων, της επιτραπέζιας σημαίας και της σημαίας γραφείων. Η επιχείρησή μας που ιδρύεται το 2013 και που βρίσκεται στην περιοχή Chancheng, πόλη Foshan με την κατάλληλη μεταφορά. Ο αφιερωμένος έως αυστηρός ποιοτικός έλεγχος και η στοχαστική εξυπηρέτηση πελατών, τα πεπειραμένα μέλη προσωπικού μας είναι πάντα διαθέσιμοι για να καλύψουν τις απαιτήσεις σας και να εξασφαλίσουν πλήρη ικανοποίηση πελατών.

 

Κίνα Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Η διαδικασία εκτύπωσης οθόνης χρησιμοποιείται για τους πελάτες με τις μεγάλες διαταγές. Τα πλεονεκτήματα δεν είναι χαμηλότερο κόστος, γρήγορη παράδοση, και καμία διαφορά χρώματος στο μέτωπο.

 

 

Κίνα Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Η ψηφιακή διαδικασία άμεσων εγχύσεων, κατάλληλη για τους πελάτες με τα σύνθετα χρώματα και τις μικρές ποσότητες διαταγής, το πλεονέκτημα βρίσκεται στο MOQ
Μικρός, κανένα τέλος αδείας, γρήγορα που στέλνει

 

Κίνα Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

 

Η θερμική εκτύπωση μεταφοράς είναι επίσης ψηφιακή εκτύπωση, αλλά δεν περιορίζεται από τα υλικά, και τα έντυπα υλικά είναι πιό διαφορετικά.

Κίνα Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

Η κοπή διαιρείται γενικά σε κοπή λέιζερ, θερμική κοπή, ηλεκτρική κοπή, τέτοιες τέμνουσες μέθοδοι, το ράψιμο σημαιών θα είναι ομορφότερο.

 

Κίνα Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

 

Ράψιμο τεσσάρων νημάτων, διπλό ράψιμο νημάτων, ενιαίο ράψιμο νημάτων

 

Κίνα Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6

 

Διαδικασία επιθεώρησης προϊόντων: Χρώμα σύγκρισης χρώματος Pantone, χρώμα σύγκρισης CMYK, μέτρηση μεγέθους

 

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε είναι ύφασμα πολυεστέρα 100D, 110D, 300D και 600D. Οι σημαίες που τυπώνονται από κάθε υλικό έχουν τα διαφορετικά αποτελέσματα, τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών.
Έχουμε την επαγγελματική ομάδα Ε&Α προϊόντων, την αποδοτική ομάδα πωλήσεων, την ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα τιμών, οι οποίοι έχουν προσελκύσει τους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Εξαγόμαστε κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Γαλλία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Ιταλία, Φινλανδία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Αργεντινή, Σιγκαπούρη, Μαλαισία, Ιαπωνία και νότος Kore μετά από αρκετά έτος ανάπτυξης, έχουμε σημειώσει μεγάλη πρόοδο. Είμαστε εξοπλισμένοι με τις αυτόματες τέμνουσες μηχανές, τις υψηλής απόδοσης ψηφιακές μηχανές εκτύπωσης και τα ράβοντας αυτοκίνητα υπολογιστών, οι οποίες μπορούν να παραγάγουν περισσότερες από 10000 σημαίες κάθε μέρα. Λύνει το πρόβλημα των επειγουσών διαταγών πελατών και των υψηλών ποιοτικών απαιτήσεων διαταγής.

 

 

Κίνα Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 7

 

Κίνα Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 8

 

Συμφωνούμε με τη «ποιοτική καινοτομία για να κερδίσουμε την αγορά, η διαχείριση καλής πίστης πέταξε το μέλλον.» το αυστηρού και λεπτολόγου εργασίας ύφος φιλοσοφίας, υψηλά οικονομικώς αποδοτικά προϊόντα, δοκιμάζει το καλύτερό μας για να ενισχύσει τα εσωτερικά υλικά συσκευασίας του πρώτης τάξεως εμπορικού σήματος. Εμείς πρόθυμοι να κάνουμε το φίλο και την ειλικρινή συνεργασία, να δημιουργήσει λαμπρό με σε όλο τον κόσμο!

 

Ιστορία

1. Το 2013, η Co. εμβλημάτων Foshan Yaoyang, ΕΠΕ καθιερώθηκε.
2. Το 2013, άρχισα να είμαι ένας ανεξάρτητος σταθμός Baidu, και άρχισα να επενδύω στη δημοσιότητα και την προώθηση.
3. Να είστε η εσωτερική πλατφόρμα πωλήσεων Alibaba σε 3013.
4. Το 2016, άρχισε να είναι η πλατφόρμα πωλήσεων του διεθνούς σταθμού Alibaba.
5. Το 2022, θα είναι ένας ανεξάρτητος σταθμός Google και θα αρχίσει να επενδύει στη δημοσιότητα και την προώθηση.

Υπηρεσία

 
Έχουμε την επαγγελματική ομάδα Ε&Α προϊόντων, την αποδοτική ομάδα πωλήσεων, την ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα τιμών, οι οποίοι έχουν προσελκύσει τους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Κυρίως εξ:άγω στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία, τη Φινλανδία, την Ιταλία, τη Φινλανδία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Αργεντινή, τη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία, την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα
Μετά από αρκετά έτη ανάπτυξης, έχουμε σημειώσει μεγάλη πρόοδο. Είμαστε εξοπλισμένοι με τις αυτόματες τέμνουσες μηχανές, τις υψηλής απόδοσης ψηφιακές μηχανές εκτύπωσης και τα ράβοντας αυτοκίνητα υπολογιστών, οι οποίες μπορούν να παραγάγουν περισσότερες από 10000 σημαίες κάθε μέρα. Λύνει το πρόβλημα των επειγουσών διαταγών πελατών και των υψηλών ποιοτικών απαιτήσεων διαταγής.

 


1. Ο πωλητής είναι επαγγελματικός και ακολουθεί υπομονετικά με κάθε πελάτη για να λύσει το πρόβλημα της απαίτησης προϊόντων για τους πελάτες.
2. Στη διαδικασία εκτύπωσης, παράγεται στην ακριβή συμφωνία με τις απαιτήσεις χρώματος και μεγέθους του πελάτη. Συνήθως, τα πρότυπα επιθεώρησής μας είναι      Αριθμός χρώματος Pantone που παρέχεται από τον πελάτη, ο αριθμός χρώματος CMYK, ή που γίνεται από το δείγμα.
3. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών, μπορούμε να παραδώσουμε στους πελάτες αεροπορικώς σαφή, και τη θάλασσα.

 

Η ομάδα μας

 

Κίνα Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Κίνα Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Κίνα Foshan Yaoyang Flag Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3